|
smierc smierc i umieranie
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
cube
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 02:51 Temat postu: channeling |
|
|
Pisałem ten tekst parę lat temu. Prawdę mówiąc, ja tylko pisałem, bo słowa były mi jakby podawane jedno po drugim. Byłem wtedy jakby w transie i zupełnie nie myślałem o składni, gramatyce i logice zdań. Po prostu wsłuchałem się w siebie i słowa, które kolejno były mi dane prawdopodobnie za pośrednictwem podświadomości, wpisywałem do komputera. Oto tekst:
"Dlatego mówię wam, że wszystko co z góry pochodzi znajduje swe odzwierciedlenie tu na Ziemi. Wszystko co wydaje się wam tak niewiarygodne jest tu, i wystarczy tylko sięgnąć aby odzyskać spokój ducha i szczęście wieczne. To tu na Ziemi znajdują się wszelkie skarby jakie tylko można sobie wyobrazić. Są one zadatkiem naszego zbawienia i tylko teraz mamy niepowtarzalną okazję oby je zdobyć i aby cieszyć się nimi przez resztę życia. Skarby te są ukryte w was samych i tylko od was samych zależy czy i kiedy przyjdzie wam je odkryć i cieszyć się nimi przez resztę życia, aby móc wypełnić to co przeznaczono wam do zrobienia tu na ziemi i w ten sposób abyście mogli osiągnąć zbawienia waszych dusz.
Dlatego zwracam się do każdego z osobna, abyście byli cierpliwi i czekali na objawienie się boskości w was samych, abyście mogli dostąpić zbawienia.
Zbawienie to bowiem jest zadatkiem na dalsze wasze losy w innym świecie, abyście mogli się nim cieszyć nie tu, ale po śmierci.
Dlatego uzbrójcie się w cierpliwość i oczekujcie a wyzwolenie przyjdzie do was wtedy, kiedy będziecie na nie gotowi. Czuwajcie i strzeżcie siebie nawzajem." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 02:51 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ibrahil
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 13:29 Temat postu: |
|
|
Tekst zaczyna sie od słowa "dlatego" jakby było cześcią większej całości.Jakby było częścią odpowiedzi na jakieś zadane przez kogoś pytanie "dlaczego?".
Ja ostatnio właśnie sam odkryłem,że poza granicami wszechświata nie ma nic,ponieważ tam ustaje wszelki ruch i dlatego wszystkie odpowiedzi na wszystkie pytania można odnaleźć tylko tutaj,w obrębie jego granic. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 13:29 Temat postu: |
|
|
|
|
| Powrót do góry |