Forum smierc Strona Główna smierc
smierc i umieranie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dlaczego to wszystko wykasowałeś?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum smierc Strona Główna -> Neuropixs
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
freelaw

PostWysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:41    Temat postu: Dlaczego to wszystko wykasowałeś? Odpowiedz z cytatem

:-(

Wylałeś dziecko z kąpielą. Nieładnie. To było coś, to co ostatnio pisałeś, wiesz? No chyba nie bardzo wiesz.

"... Nie złamie trzciny nadłamanej, nie zgasi knotka o nikłym płomyku..."

Po co niszczyć to co jest może tylko niedoskonałe ale nie z gruntu złe?

Nie było odzewu? Może potrzeba było trochę czasu na przetrawienie dla innych? Obraziłeś się? Zwątpiłeś całkiem w to co pisałeś i w siebie? W jednej chwili czujesz że widzisz kawałek Boskości a w następnej wyp***sz to wszystko na śmietnik? Mądrze. Konsekwencja nie jest, zdaje się twoją najmocniejszą stroną. To tyle.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 10:41    Temat postu:

Powrót do góry
Nina2

PostWysłany: Wto Wrz 21, 2010 18:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No mowie ze jestem w Polsce, podroz, rozne sprawy urzedowe, tylko z grzecznosci ograniczony dostep do cudzego kompa... Nawet nie zdazylam wszystkiego przeczytac. Cos znowu polecialo?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
freelaw

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 12:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta, poleciało. Wszystkie posty Neuropixsa.
Powrót do góry
Nina2

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakt. A to, co zostalo, to jakos malo komunikatywne.
Masz jakies przypuszczenia?
Powrót do góry
11ksiezyc

PostWysłany: Sro Wrz 22, 2010 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nina2 napisał:
Masz jakies przypuszczenia?

przeciez pisal, ze nie mysli o dalszym wplywie tego co robi
ilu znamy ludzi, ktorzy potrafia zyc zarowno ze swoja przeszloscia jak i terazniejszoscia i tez przyszloscia??
nie mowiac juz o takich, ktorym nie wadza wlasne, jeszcze nie przerobione niedociagniecia i slad tych juz przebytych

to sie nazywa: EGO
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Neuropixs
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2010 20:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dl

Ostatnio zmieniony przez Neuropixs dnia Pią Wrz 24, 2010 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
freelaw

PostWysłany: Czw Wrz 23, 2010 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może to raczej kwestia porównania doświadczeń i pomocy w poukładaniu ich sobie. Chyba po to między innymi jest to forum, tak? Czemu myślisz, że na pewno wiesz gdzie kto jest i jak może użyć Twoich opisów doświadczeń i wniosków? Myślisz, że po co mistycy dzielą się doświadczeniami, opisują je w książkach itp?

Są rzeczy których pewnie lepiej nie podawać do publicznej wiadomości ale po pierwsze, to forum to nie jest taka pierwsza z brzegu "publika", a po drugie to co pisałeś się jak dla mnie nie kwalifikowało do kategorii "top secret". Dla mnie było raczej cennym odświeżeniem. Nie to, że było niezbędne, ale szkoda.
Powrót do góry
Neuropixs
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 09:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[q

Ostatnio zmieniony przez Neuropixs dnia Pią Wrz 24, 2010 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Neuropixs
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 11:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ta

Ostatnio zmieniony przez Neuropixs dnia Pią Wrz 24, 2010 15:51, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
freelaw

PostWysłany: Pią Wrz 24, 2010 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powtórzę tylko, że nic specjalnie nowego jak dla mnie raczej nie pisałeś. Tyle, że była w tym super świeżość i nie sądzę, żeby mi to zaszkodziło a wręcz przeciwnie właśnie dzięki tej świeżości. Ale whatever, man. Jak uważasz.
Powrót do góry
neuropixs

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 19:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak to jest jak człowiek się schowa w samym sobie i nie da rady wyjść z ukrycia. Bylem po prostu w ciężkim stanie psychicznym i nie chciałem pokazywać kim jestem. Wiec to wszystko pousuwałem błędu nie mam zamiaru powtarzać. Mogę jedynie prosić o przebaczenie wszystkich na forum a jestem tu ponownie dzięki Ninie2. Złote serce ma ta pani ze dala mi druga szanse tak jak myślę również ludzie z forum od Nin. Mogę jedynie prosić o przebaczenie bo nie jestem w stanie swojego błędu naprawić który popełniłem. Jest mi po prostu przykro że coś takiego zrobiłem ale moim wytłumaczeniem jest że schowałem się w samym sobie i nie chciałem wyjść i pokazać swoje ja. Jeszcze raz wszystkich przepraszam których zraniłem lub skrzywdziłem swoja postawą co do postów i forumowiczów.
Powrót do góry
Nina2

PostWysłany: Czw Paź 31, 2013 19:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spoko, nic takiego się nie stało. "Błądzenie jest rzeczą ludzką, trwanie w błędzie – idoty. "
Zachowaj proporcje. Zmazałeś swoje kawałki (naprawdę świeże i dobre!) – miałeś prawo. Przy okazji zmazałeś komentarze 11K, które chciałam zachować. I tyle. Wszyscy żyją. Zachowaj proporcje – przepraszasz, jakbyś co najmniej wymordował nam wieloosobową rodzinę.
Nadal Twój stan psychiczny nie jest najlepszy. Robisz wrażenie, jakbyś "przepraszał, że żyjesz". Sprawdź swoje poczucie humoru, to też test na równowagę psychiczną.

No i opwiadaj. Ze znaczącymi zaobserwowanymi szczegółami.

PS. Wpisy lepiej zostawić. Po nich widzimy, jak się rozwijamy.
Powrót do góry
neuropixs

PostWysłany: Czw Paź 31, 2013 20:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Zachowaj proporcje – przepraszasz, jakbyś co najmniej wymordował nam wieloosobową rodzinę" Fajne to było Nino2 od razu uśmiech mi się na twarzy pojawił jak przeczytałem. Będzie dobrze :)
Powrót do góry
neuropixs

PostWysłany: Czw Paź 31, 2013 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Zachowaj proporcje – przepraszasz, jakbyś co najmniej wymordował nam wieloosobową rodzinę" Fajne to było Nino2 od razu uśmiech mi się na twarzy pojawił jak przeczytałem. Będzie dobrze :)
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Czw Paź 31, 2013 20:02    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum smierc Strona Główna -> Neuropixs Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: