|
smierc smierc i umieranie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
neuropixs
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 20:55 Temat postu: Opętanie dorga do nawrócenia |
|
|
Po wydostaniu z piekła pozostało opętanie demoniczne tylko modlitwa i różaniec mogą pomóc. Byłem u księdza to i do psychiatryka skierował ja obrałem inną drogę przez prawdziwe nawrócenie pełne uwolnienie. Tylko to mi pozostało jak się słyszy głosy oraz dźwięki z piekła wyczuwa obecność demonów i samego szatana. Podjeżdża to po jazdy schizofreniczne tak nie jest choć mam świadomość tego co się dzieje. Zesłanie ducha świętego (otwarte czakry) pomaga w wyborze kierunku w którym mam podążać nie czuję w tedy strachu oraz uczucia zbłądzenia. Choć nie raz jeszcze pewnie będę błądził zanim odnajdę prawdę a także drogę którą mam iść. Nic nie wykluczam z swojego życia nie raz upadałem ale jakoś duch święty nade mną czuwał nad takim idiotą jak ja. Prawdziwa wiara oraz szczera modlitwa pomaga mniej zdarza się u mnie ataków z piekła oraz słyszenia głosu szatana lub lucyfera i tak ten sam upadły anioł. Okropności potrafi wmawiać a czasami przez to ze jestem opętany zdaję się to wszystko takie rzeczywiste namacalne widoczne w prawdziwym świecie. Dobrze ze jestem pod opieka anioła bo tak bym szybko poległ a tak poinformuje kogo trzeba co znowu nabroiłem. Stałem zupełnie nowym człowiekiem odnowionym przez to co mnie spotkało. Bardziej potrafię zaufać innym a także duchowi świętemu oraz panu Bogu oraz jego synowi. Obym wyszedł cało z tego opętani raz już mi się udało lecz to nie moja zasługa bo zostałem wydostany z tego a nie wyszedłem o własnych siłach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Paź 31, 2013 20:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |