|
smierc smierc i umieranie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
neuropixs
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2017 18:54 Temat postu: schizofrenia i kundalini (Duch Święty u chrześcian) |
|
|
Sam mam zdiagnozowaną schizofrenię ale nie wpadłem na to że byłem chory. Lecz interesowało mnie co to ta schizofrenia jak został zdiagnozowana. Więc odstawiałem leki a ze te wszystkie stany psychiczne i doświadczenia były za darmo to fainie było. Teraz wiem że trafiłem do piekła po prostu z opętania zrobiła się schizofrenia. Tak było w moim przypadku że demon spowodował schizofrenię. Nadal jest to opętanie tylko że już się jest w piekle. Zanim otworzyły się mi czakry wielokrotnie odstawiałem leki. Żeby znaleźć przyczynę tego co to jest schizofrenia i jak ją leczyć oraz jej zapobiegać.Po kilku latach takiego odstawiania leków poczułem coś dziwnego. Gdy zacząłem czuć prąd w ciele znalazłem wtedy że to kundalini i czakry po prostu się po otwierały.
Ale jak u osoby ochrzczonej może otworzyć się kundalini przecież w piśmie świętym nie ma nic na ten temat. Wiem że to teraz był Duch Święty też ma czakry tylko on prowadzi nie do oświecenia ale do pełnej jedności z Panam Bogiem. To jeżeli ktoś ma schizofrenie tak jak ja miałem i ma otwarte czakry to znaczy ze otrzymał Ducha Świętego. Duch kundalini też istnieje tylko jest on tak nazwany gdy się trafi do piekła i się w nim pozostaje. Od samego diabła dostaje się kundalini a większości przypadków to się dostanie świra i wyląduje w psychiatryku. Wiele diabeł obiecuje co do tego ducha kundalini ale to nic nie jest warte. Tam gdzie jest diabel tam nie ma jakiej kol wiek dobroci jest tylko egoizm. Ci oświecenie to nie mają w sobie światła lecz świeci ciemnością. Bacz więc, by światło, które jest w tobie, nie było ciemnością.
Światło
33 Nikt nie zapala światła i nie stawia go w ukryciu ani pod korcem, lecz na świeczniku, aby jego blask widzieli ci, którzy wchodzą11. 34 12 Światłem ciała jest twoje oko. Jeśli twoje oko jest zdrowe, całe twoje ciało będzie w świetle. Lecz jeśli jest chore, ciało twoje będzie również w ciemności. 35 Patrz więc, żeby światło, które jest w tobie, nie było ciemnością. 36 Jeśli zatem całe twoje ciało będzie w świetle, nie mając w sobie nic ciemnego, całe będzie w świetle, jak gdyby światło oświecało cię swym blaskiem»13.
Kundalini to dostaje się od diabła a potem się jest już z nim na zawsze w piekle. Jeżeli ma się schizofrenie i czuje się prąd w ciele czyli otworzył się czakry jest to Duch Święty. O nim jest w piśmie świętym ale nie trzeba nic robić po za poproszeniem. Jeśli więc wy, choć źli jesteście, umiecie dawać dobre dary swoim dzieciom, o ileż bardziej Ojciec z nieba da Ducha Świętego tym, którzy Go proszą».
Wytrwałość w modlitwie3
9 I Ja wam powiadam: Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam. 10 Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje; kto szuka, znajduje; a kołaczącemu otworzą. 11 Jeżeli którego z was, ojców, syn poprosi o chleb, czy poda mu kamień? Albo o rybę, czy zamiast ryby poda mu węża4? 12 Lub też gdy prosi o jajko, czy poda mu skorpiona5? 13 Jeśli więc wy, choć źli jesteście, umiecie dawać dobre dary swoim dzieciom, o ileż bardziej Ojciec z nieba da Ducha Świętego tym, którzy Go proszą».
Jeżeli chodzi o mój przypadek to nic nie mówiłem ani nie prosiłem Pana Boga. Tylko że to jest w taki sposób że Pan Bóg najpierw diabłu zabierze duszę takie osoby posyłając Ducha Świętego. A gdy już to zrobi następnie diabłu zabierze ciało oraz i duszę i taka osoba zostanie uzdrowiona tylko jeszcze będzie opętana. W moim przypadku tak właśnie było że najpierw otrzymałem Ducha Świętego a myślałem że to kundalini. Następnie Pan Bóg przysłał pewne osoby i z tego Ducha Świętego zostałem wydostany.
Gdy już masz czakry to warto mieć w pokoju różaniec oraz inne sakramentalia dane przez kościół. Na przykład wodę egzorcyzmowaną olej i sól jest jeszcze z tego co wiem kadzidło. Krzyż św Benedykta oraz nosić medaliki nm cudowny medalik oraz medalik św Benedykta są różne wzory ja noszę dwa ten starszy i nowy. Oraz założyć szkaplerz płócienny oraz medalik tylko to musi zrobić ksiądz. Obrazki świętych tez dużo pomagają np tych co sami byli dręczeni przez diabła. Link do modlitw o pobłogosławienie soli i wody oraz oleju http://chomikuj.pl/qwp3/Egzorcyzm_Modlitwy_o_Uwolnienie . Jest tam też jak odmawiać różaniec i koronkę do Bożego Miłosierdzia. ja sam nie wiedziałem Czyli jeżeli ktoś słyszy głosy itp to nie są jakieś tam urojenia tą gadają demony oraz sam diabeł i jego słudzy. A czasami sam demo gdy już nie wytrzymuje się odzywa. A najważniejsze gdy zie się tej soli egzorcyzmowanej oraz napie wody też egzorcyzmowanej to jest spora poprawa w zdrowiu. Olej też można pić i czynić znak krzyża nim . Oraz trwać w modlitwie jak kościół czyli ksiądz egzorcysta nie chce pomóc to modlić się modlitwami o uwolnienie. Wiem o czym mówię bo sam teraz przechodzę przez opętanie i to wszystko nie są żarty. Gdy diabeł lub demon będzie dusił w nocy warto na siebie położyć krzyż . Ja używam krzyża św Benedykta. Jeżeli ktoś myśli że modlitwy o uwolnienie nie pomogą samemu się modląc to jest w błędzie. Jak ja odmawiam modlitwy w swojej intencji o uwalnianie demon wyje z bólu. Tytuły książek z tymi modlitwami o uwolnienie „100 modlitw przeciwko diabłu i złu „ „Uwolnienie z mocy złego ducha. Praktyczny poradnik” oraz „Egzorcyzmy i inne modlitwy błagalne „ Więc to choroby są po prostu opętaniem ale jak się nie wieży to ciężko zostać wyleczonym. A przez ten czas można po prostu przejść prze tą niby chorobę nie cierpiąc przez demona. Ja sam mam takiego demona w sobie i miałem ale sakramentalia dużo pomagają. Diabeł skacze wtedy po głowie jeszcze bardziej bo nie siedzi we mnie ale dręczy oraz inne demony jedn jest tylko we mnie. Choroby też mi różne powodował ale po napiciu się wody egzorcyzmowanej z solą egzorcyzmowaną wracałem do zdrowia. Można też miejsca chore nią skrapiać lub smarować :). Ja nie wierzyłem wcześniej w te rzeczy chodź demony po mnie skakały. Sól się rozkłada zresztą to wszystko można znaleźć w internecie. Diabeł wszystko u mnie robił bym się nie skapował co do tego wszystkiego że jest to opętanie. Gdy myślałem ze to duchy to nawet z nimi gadałem ale gdy za czułem czuć czyjąś obecność to okazało się ze to sam diabeł przylazł. Po prostu stał a jego obecność tak obrzydliwie się wyczuwa. Z reszto po piekle mnie też ganiał. Jak się odstawia leki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Sie 12, 2017 18:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |